3. heinäkuuta 2010

Statuspäivityksiä

Elää vaikeasti selitettävässä parisuhteessa. Tuo napsahti kaverin statukseen. Täh! Ei muuta kun näppis rätisemään ja kysymystä pukkaa, taisinpa peukuttaakin. En minä sitä kirjoittanut, vaan päivitin statuksen, niin tuo naamakirja ilmaisi sen noin. No, se tarkoittaa, että mies lähti ja eropaperit ovat vetämässä. Aha, muistithan vilkuttaa perään. Tottakai ja vilkuttelen vieläkin, nyt olen tyytyväinen elämääni. Jos asiasta on lyhyt hetki, sitä on tyytyväinen, että on saanut päätökseen asioita, muu tulee myöhemmin, ajattelin. Mikähän tuossa naamakirjassa on, yksi ja toinen "päivittää parisuhteensa" kavereilleen vaihtamalla tiedon seinälleen. Muistan kaverin, joka oli epätoivoisesti sinkku, siis omasta mielestään. Voi sitä hehkutusta facessa, kun hän päivitti seinälleen olevansa parisuhteessa. Mitenkähän naamakirja minut määrittelisi, jos sinne parisuhteeni kirjaisin. Yli kymmenen vuotta seurustellut kahden jääkaapin perhe?


4 kommenttia:

 1. Minä olen vissiin ihan epäsuhteinen ihminen facebookin mukaan : )

  Hyviä nää sun jutut.

  VastaaPoista
 2. :)

  heh, onneksi on elämää naamakirjan ulkopuolellakin.

  VastaaPoista
 3. Minua hämää kun Facebookissa on niin vähän vaihtoehtoja suhteen suhteen. Siis tarkoitan lähinnä sitä, että teini-ikäiset kaksi päivää seurustelleet halinallet laittavat tilakseen PARISUHTEESSA.

  Ei siinä nyt vielä mitään, mutta kun on ihmisiä jotka ovat olleet yhdessä viimeiset 30 vuotta, omaavat perhettä ja kenties lapsenlapsiakin (kuten appivanhempani), mutta eivät ole naimisissa niin hekin ovat siinä samaisessa PARISUHTEESSA.

  Ei ole elämä reilua.. :)

  VastaaPoista
 4. heh, totta ja mua on aina huvittanut, että perhe ainakin joskus määriteltiin sillä, ketkä syövät samasta jääkaapista...

  eli kun syömme ukkoni kanssa minun, hänen ja mökin jääkaapilta, onko meillä kolme perhettä...;)

  VastaaPoista