24. elokuuta 2010

Minäkin


Ruskis

Porvoo

Ruokolahti

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat kollaasit!!
  Ihastuttavat, kun sinulla on noin ihania aina nuo kuvatkin laittaa, hyvin tehty tuohon taustakuvalle noi pikkukuvat, osaisinkohan minä...
  Mikä sinulla olikaan tuo kuvankäsittely ohjelma, sain Maricelta Photo shopin, mutta aika vaikea,lisäksi on gimp minulla, joka onkin aika helppo.
  Olen tehnyt itse picasalla, mutten näin hienoa saa aikaan...höö :D

  VastaaPoista
 2. Värikkäitä ja kauniita kollaaseja, niissä on se etu, että näkee monta kuvaa samalla katsomisella. Itse en osaa tehdä kollaaseja, muttä syksyllä saatan mennä kuvankäsittelykursille (Photoshop Elements), ehkä siellä neuvotaan.

  VastaaPoista
 3. seijastiina, kiitti, nuo ovat ihan vaan picasalla tehtyjä; sieltä laji sekakollaasi ja lopuksi muokkauksen kautta valittu valkoiset reunat kuville.

  Photoshoppiin on olemassa suomenkielinen kirja, joka auttaa; Kate Binder, Kuvankäsittelijän käsikirja.
  ISBN:978-952-220-110-2

  Manteli, tervetuloa. Kollaasissa on mukavaa juuri tuo, että voi tiivistää. Vaikeuden tuo valinta... Photoshoppia minäkin muutoin käytän ja tarkoitus olisi syksyllä hiukan kansalaisopistossa syventää niitä taitoja, mikäli aikaa saan venytettyä.

  VastaaPoista
 4. Kivoja yhden aiheen/ympäristön yhteenvetoja. Kollaaseja on hauska tehdä, kun tulisi vaan tehtyä...

  VastaaPoista
 5. Hauska tuo "editoija" tuossa Ruokolahti-kollaasin vasemmassa yläkulmassa:)
  Nuo kuvankäsittelyjutut kiinnostaa kovasti, josko sitä pitkinä pimeinä syysiltoina...
  Sinullä ainakin riittää tuota kuvamateriaalia, mistä taikoa katseltavaa iloksemme.
  Sateisen viileät terkut Leenalta.

  VastaaPoista
 6. Ihania kollaaseja, oikein kauniita! Picasalla niitä onkin hauska tehdä. Joku kuvankäsittelykurssi olisi kyllä mahtava ;)

  VastaaPoista
 7. irma; jotenkin sitä toivoo, että yhdellä kuvalla voisi sanoa tuhat sanaa :)

  Leena, mukava että kommentoit. Taisin kesällä maisemoitua mökin terassille, perhosia istui usein koneen reunalla, kerran sudenkorento puhelimen päälle... Materiaalia kyllä riittä, valinta tuo vaikeuden.

  Elisa, kiitos, olivat oikeasti ensimmäiset harjoitelmat. Hauska niitä onkin väsätä, saa tiivistettyä kamerakierroksen. Itsenäisenä opiskeluna nuo kuvankäsittelyohjelmat ovat haastellisia, helpottaisi, kun ulkopuolinen ohjaisi alkuun kaikissa vaihtoehdoissa.

  VastaaPoista