31. tammikuuta 2010

Kuvahaaste


Hörvelön kuvahavainnot sai mieluisan kuvahaasteen Mayolta Halusin kuitenkin vastata siihen tässä blogissani, se suotakoon.
Haaste on valita neljännestä kansiosta neljäs kuva ja sitten selittää se. No, pari vuotta intensiivisemmin kuvanneena kansioita löytyy... useammasta paikasta. Siispä otin lähimmältä kovalevyltä.

Kuvassa on yksi gerbera sadasta tuhannesta gerberasta Helsingin rautatien torilta kesältä 2009. Kyseessä oli Kaisa Salmin näyttely Eden VI. Hän teki upean gerberalabyrintin kaikkien nautittavaksi. Kuvan kukkasella on pisaroita terälehdillään, sillä kukkia kasteltiin samanaikaisesti kun kiersin työkaverini kanssa kuvailemassa tuota taideteosta. Ohessa vielä toinen kuva, jossa osittain hahmottuu kyseinen labyrintti. Minua viehkotti ajatus, että viikon esilläolon jälkeen kuka tahansa sai käydä noutamassa itselleen kukan kotiin vietäväksi. Jokainen sai palan taidetta nautittavakseen.

Kiitos haasteesta Mayo. Käyn säännöllisesti ihailemassa Donnan valokuvia ja siksi välitän tämän haasteen hänelle. Haasteeseen kuuluu, että se välitetään edelleen neljälle, mutta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti