31. joulukuuta 2010

Varmuudella



Kiveen hakatulla varmuudella jatkan pikselimutinoitani.

Nyt Oikein railakasta vuoden vaihdetta ja Valokuvauksellista tulevaa vuotta 2011!

Viettäkää uudenvuoden juhlia vähintään yhtä kiltisti kuin minäkin :)


26. joulukuuta 2010

Puhelu


Tykillä itikkaa, joskus se houkuttaa. Puhelu, jonka toivoisi loppuvan ennenkuin se alkaakaan. Soittoäänenä Road to hell... Erottaa. "Mitäs teille?" -ihmeempiä... "No, me käytiin katselemassa kirjahyllyjä" -jaa.. "Tiedäks... tik tak tik tak.." "Olitte taas reissussa" -juu.. "Me kans on suunniteltu, että ens kesänä käytäs Savonlinnassa... tik tak tik tak.." "Ootko muutes nähnyt sitä..."  -en, eipä juur... "SE sitten oli hyvä, varsinkin... tik tak!"  "Onpa muutes lunta tullut" - kaunista on... " Mieskin sano, että on se kummallista lämpenemistä.... tik tak tik tak..."  Hei, mun pitää oikeestaan lähteä pesemään villasukkia, soitellaan...

25. joulukuuta 2010

Kivettynyt


Nenätön kivipaasi. Leijonan kroppa ja ihmisen kasvot, paitsi se nenä. Kiihkouskovaiset ampuivat nenän, ajattelivat kai, ettei sen jälkeen tuota heidän mielestään epäjumalaa palvottaisi niin kiihkeästi. Yksi versio nenättömyydestä tuo... Muutes; Sfinksi (kreikaksi Σφιγξ kuristaja) on taiteessa ja mytologiassa kuvattu ihmispäinen leijona tai hirviö, joka oli yleensä naispuolinen. Kreekut kuvasivat sfinksin yleensä naishahmoisena ja siivekkäänä. Heidän uskomuksensa mukaan sfinksi ryösti nuoria poikia ( Nykyisin sitä kutsutaan kehdonryöstöksi....) ja oli läsnä verisissä taisteluissa. Sfinksi toimi myös hautapaikkojen vartijana. Joissakin taruissa sfinksi kyseli kreikkalaisilta sankareilta arvoituksia: jos ei tiennyt vastausta, sfinksi muutti onnettoman uhrinsa kiveksi. Kun joku tiesi vastauksen, kaikki vapautuivat loitsusta. Kuvan sfinksi (arabiaksi أبو الهول abu'l-haul kauhun isä) sijaitsee Gizan tasangolla kolmen pyramidin vieressä. Se on noin 20 metriä korkea ja 73,5 metriä pitkä. Kasvojen leveys on 4,15 metriä ja ne oli alkujaan maalattu punaisilla, sinisillä ja vihreillä väreillä. Sfinksi on hakattu peruskalliosta ulkonevaan kalkkikiveen. (wiki)

seurasin katseensa suuntaa nähdäkseni mitä tuo idän suunnasta hamuaa; ja mitä näenkään... Punaisessa kyltissä: Pitza Hut. Pitsaahan sen mieli tekee, jep!

23. joulukuuta 2010

5. joulukuuta 2010

Pikkujoulu


Tänä vuonna minua on joulututtanut varsin paljon normaalia enemmän, en tiedä miksi. Olen viritellyt valoja ikkunoihin ja levittänyt pöydille punaisia liinoja. Lunta on tullut runsaasti vuodenaikaan nähden ja sekin lisää joulun tuntua. Polttelen vain punaisia kynttilöitä. Punainen antaa energiaa. Parin viikon lomareissu katkaisee tämän. Saas nähdä iskeekö joulustressi palattua, kun valmisteluun jää vain pari päivää aikaa. Onneksi nekin ovat vapaana. Kaiken tekemisen jätän sinne, teen jos lustittaa. Miehen kanssa juhlistimme lomanalkua muutamalla herkulla. Pidän kirsikkaoluesta ja eteen osui Belgialainen erikoisuus. Ihana kirsikkaherkku. Leivoin siirappipipareita vain saadakseni sen tuoksun kämppään ja saunassa käytimme vihtaa, kuten yleensä käytämme joulusaunassa. Huudatimme Bing Crosbyn Valkeaa joulua ja mutustimme kinkkuvoileipiä. Mukavaa.

2. joulukuuta 2010

Päivä


Palveluketju. Sisäinen asiakas. Prosessikuvaus. Innovointi. Kumppanuus. Jakelupalaute. Huomenta. Kello! Tilt. Palaveri. Teatterikutsu. Online. Tilt. Kello! Vastaaaa! Palaveri. Tapaaminen. Tonnikalaa. Kello! Palelee. Moikka. Unohdin. Perkele. Kello! Avaudu! Tilt. Helppari. Huomenna. Sopii. Tapaaminen. Palaveri. Kello! Onnistuu. Turkuun? Toiletti. Tammikuussa. Kello. Kahvia. Morrrjes. Palaveri. Talliin. Kauppaan. Kotiin.

Sauna!